Nieuws

Hengevelde – Met één druk op z’n smartphone opent Stephan ter Doest eenvoudig de deuren, en schakelt hij de verlichting en het alarmsysteem aan of uit. Of hij nou net het bedrijfspand uitloopt, thuis zit of in het buitenland van zijn vakantie geniet, overal heeft hij de controle over de beveiliging binnen handbereik. Het bedrijfspand van Ter Doest Beveiliging is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken waardoor het tevens als showroom voor de klanten dient. Aanstaande vrijdag openen eigenaar Stephan en zijn medewerkers officieel het nieuwe onderkomen aan Het Assink 2 in Hengevelde waar ze vanaf 16.00 uur alle klanten en geïnteresseerden van harte welkom heten. Acht jaar geleden startte Stephan met zijn eigen beveiligingsbedrijf, waarmee hij zowel bedrijven als particulieren adviseert over inbraak-, brandalarm-, toegangscontrole- en camerasystemen, en deze naar wens installeert. “Het is een tak van sport waar veel vraag naar is, en vernieuwing en groei in zit”, merkte Stephan al snel en zijn bedrijf groeide met de ontwikkelingen mee. De stijgende lijn resulteerde op 1 januari van dit jaar in een overgang van eenmansbedrijf naar B.V., en uit zich sinds kort ook in een nieuw onderkomen voor het inmiddels vierkoppige team.

Stephan verruilde zijn kantoor aan huis voor een nieuw en veel groter onderkomen op bedrijventerrein Het Assink. Voor de nieuwe huisvesting van Ter Doest Beveiliging kwam het Hengeveldse bedrijf met dorpsgenoot Tuinte Mobi Home tot een nieuw concept. “We huren voor in ieder geval de komende drie jaren een demo-chalet van Tuinte Mobi Home en hebben daarmee een goede formule gecreëerd”, licht Stephan toe. “Wij kunnen het perfect gebruiken als kantoor en opslag, en Tuinte Mobi Home kan het bezichtigen met hun klanten.” De woonkamer en keuken zijn hun kantoor en kantine, en de slaapkamer dient als magazijn. Ter Doest onderhoudt het pand, waardoor klanten van Tuinte direct een goede indruk krijgen van de inhoud. De chalet staat normaal op wielen, het onderkomen van Ter Doest staat op een fundering en de constructie is in de grond weggegraven, maar zou inclusief fundering eenvoudig verplaatst kunnen worden. Achter de chalet plaatste Stephan een container voor extra opslag. Zowel in het pand als in de achterliggende container zijn diverse beveiligingssystemen zoals camera’s en een inbraakdetectie geïnstalleerd. Klanten van Ter Doest krijgen hier een voorproefje van de vele mogelijkheden. Daarnaast komt Stephan bij de klant, zowel bedrijfspanden als woningen, om een advies op maat te geven over de meest geschikte beveiligingsmaatregelen. Ter Doest Beveiliging is een BORG Erkend Beveiligingsbedrijf, dit betekent dat ze BORG certificaten en BORG opleveringsbewijzen mogen uitgeven. Hiermee kan de eigenaar van het alarmsysteem bij zijn verzekeraar aantonen dat de systemen deskundig en betrouwbaar zijn aangelegd en worden onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften. Stephan is erg enthousiast over de overeenstemming en het nieuwe pand dat door de ideale ligging en het vele lichtinval een prettige werkomgeving en ontvangstruimte vormt. De afgelopen weken legde hij met zijn medewerkers de laatste hand aan de aankleding en de installatie van diverse systemen, om aanstaande vrijdag 2 september het pand, maar ook de vele mogelijkheden die Ter Doest Beveiliging te bieden heeft, te presenteren. Na de officiële opening is er gelegenheid om informatie in te winnen en te genieten van de catering van Bistro de Kolenbrander in de tenten rondom het pand. Van 16.00 tot ongeveer 19.00 uur heet Stephan alle klanten, kennissen en geïnteresseerden van harte welkom.

Steeds meer verzekeraars stellen dit verplicht. Wij leveren bij al onze installaties de vereiste BORG-certificaten en -opleverbewijzen. Met dit certificaat en opleverbewijs kunt u bij uw verzekeraar aantonen dat uw alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd. Ook betekent dit dat uw alarminstallatie wordt onderhouden volgens de geldende voorschriften. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Previous Next

“Het zijn de ondernemers in een actief dorp zoals Hengevelde, die zorgen voor banen en een groeiende en bloeiende welvaart. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om hen de ruimte te geven en hen te laten doen waar ze goed in zijn”, benadrukte minister Henk Kamp maandagmorgen tijdens zijn werkbezoek aan Hengevelde. Om klokslag 9.00 uur kwam hij binnenwandelen bij de Tuinte Groep aan de Eeftinkstraat. Daar werd hij gastvrij ontvangen door directeur/eigenaar Martijn Tuinte, een aantal collega ondernemers en vertegenwoordigers namens de gemeente Hof van Twente. De minister werd gevolgd door fotografen en een journalist van het Algemeen Dagblad. Zij maken een reportage over een werkdag van de minister. In september volgt hierover publicatie in De Ondernemer, het tabloid dat ook meegaat als bijlage in de Twentsche Courant Tubantia.

Henk Kamp, die sinds 2014 met zijn vrouw in Diepenheim woont, kent Hengevelde goed. “Ik heb grote bewondering voor de ondernemende mentaliteit in dit relatief kleine dorp waar 120 ondernemers samen zorgen voor meer dan 1.000 arbeidsplaatsen. Je hebt hier veel familiebedrijven met werknemers die ‘om de hoek’ wonen of in de omliggende regio. Door grote sociale betrokkenheid zetten ze samen de schouders onder het werk. Zoiets werkt aanstekelijk. Dat is wat je hier heel sterk ziet en waarom ik zo enthousiast ben over Hengevelde.”

Ondernemend Hengevelde

De minister toonde oprechte belangstelling tijdens zijn bezoek aan de Tuinte groep, waar hooggeschoolde vakmensen werken aan machinebouw en technologische maatwerkoplossingen. Norbert Kuipers onthaalde het gezelschap met zijn bijna 88 jarige vader, Marinus Kuipers. Zij gaven de minister een kijkje achter de schermen bij HEBO waar kwalitatief hoogwaardige houten en kunststof kozijnen gemaakt worden. Even later nam Vincent Nollen het stokje over door de minister rond te leiden door zijn ambachtelijke bakkersbedrijf op bedrijventerrein Het Wegdam. “Stuk voor stuk Hengeveldse ondernemers die een voorbeeldrol vervullen”, aldus Henk Kamp. “Dat blijkt uit de manier van ondernemen maar ook uit jullie inzet voor de gemeenschap, zowel in het eigen dorp Hengevelde als in de gemeente Hof van Twente.”

Sociaal-economische visie

Een half jaar geleden interviewde de Hengeveldse, Ellen te Riele, minister Henk Kamp voor het magazine HofZakelijk. “Toen al gaf hij zelf aan graag een officieel werkbezoek in te willen plannen bij Hengeveldse ondernemers. Mooi dat zijn assistent een paar weken geleden dan ook belde met Berryl Michel, de accountmanager bedrijven Hof van Twente. En leuk natuurlijk dat de minister mij vroeg om gastvrouw te zijn tijdens de rondleiding en later aan de lunchtafel met zo’n 14 ondernemers uit de hele Hof.” Ellen te Riele, die zelfstandig ondernemer en gemeenteraadslid is maar ook bestuurslid van ondernemersvereniging SIO, opende het ochtendprogramma met actuele kengetallen over Hengevelde. Ze vertelde over de sociaal economische werkgroep waarin voorzitters van ondernemersverenigingen uit de 6 kernen in de Hof van Twente, samen plannen maken met leden van het college van B&W. Samen stellen zij concrete doelen waarbij zowel de gemeente als de ondernemers zelf aan zet zijn. Vorig jaar leidde dit tot het instemmen van de gemeenteraad met een sociaal-economische visie en een actieprogramma dat gebaseerd is op samenwerking en waarvoor 1,5 miljoen is vrijgemaakt in de begroting. Wethouder Wim Meulenkamp, met Economische Zaken in zijn portefeuille en Harry Scholten, Financiën, allebei aanwezig bij het werkbezoek, beaamden dit en vertelden hoe het actieplan momenteel wordt uitgevoerd.

In gesprek met de minister

Tijdens de lunch bij bakkerij Nollen sprak minister Henk Kamp met een grote diversiteit aan ondernemers uit de Hof van Twente. Zij discussieerden over actuele onderwerpen rond financieringsmogelijkheden voor bedrijven, regeldruk en het vinden van geschoold personeel. De minister ging aan tafel met Ate Berenpas van Berenpas Aerospace uit Goor, Rinus Tempelman, Beton Boor- en Zaagbedrijf Tempelman uit Markelo, Nico Bebseler, Eko Twente uit Hengevelde, Tom Jannink, Eeckhof uit Bentelo, Arnold Mensinga, Ideavelop uit Goor, Stefan ter Doest, Ter Doest Beveiliging uit Hengevelde, Gerrit-Jan Veelers Melkgeitenbedrijf Veelers uit Hengevelde, Irma Dijkstra-Pierik, Pierik Accountancy uit Hengevelde, Vincent Heemink, Reclamebureau Twentse Storm uit Delden, Roger Borre, Robor Electronics uit Bentelo en Raymond ter Doest, Taxi Ter Doest uit Hengevelde.

Foto's & tekst:

Ellen te Riele
Mail-me-nu.nl, voor communicatieadvies, SEO (web)tekst en training
Het Uding 9
7496 DC Hengevelde

T: 06 290 585 93
I: www.mail-me-nu.nl

Op de eerste avond van het Bedrijven Volleybal Toernooi werd er zeer fanatiek, maar ook sportief gespeeld. In totaal deden er tien teams mee en met alle supporters, coaches, tellers en toeschouwers was sporthal de Marke lekker vol. De deelnemende teams kwamen uit Hengevelde en de verre omgeving. Na de poulewedstrijden waren er de kruisfinales, gevolgd door de halve finale en de finale. Hierin speelde Pierik Accountancy (zie foto boven) tegen de Tuintegroep om de 3e en de 4e plaats en Ter Doest Beveiliging tegen de Rabobank om de 1e en de 2e plek. Hieronder nog enkele foto's. De eindstand van de avond is dus geworden:

  1. Rabobank
  2. Ter Doest Beveiliging
  3. Pierik Accountancy
  4. Tuintegroep

Downloads

Zoeken

DEMONSTRATIE?

Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Ter Doest Beveiliging komt graag bij u langs om ze te demonstreren. Neem hiervoor gerust contact op!


Bel nu! +31 (0)547 388 425

Over ons

Ter Doest Beveiliging is een allround beveiligingsinstallateur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

leesmeerr

Contact

Het Assink 2 
7496 CC Hengevelde

T. +31 (0)547 38 84 25
M. +31 (0)6 137 623 65

info@terdoestbeveiliging.nl

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via +31 (0)6 137 623 65 of info@terdoestbeveiliging.nl