Nieuws

Ter Doest Beveiliging presenteert nieuw pand en informeert over nieuwste beveiligingssystemen

Hengevelde – Met één druk op z’n smartphone opent Stephan ter Doest eenvoudig de deuren, en schakelt hij de verlichting en het alarmsysteem aan of uit. Of hij nou net het bedrijfspand uitloopt, thuis zit of in het buitenland van zijn vakantie geniet, overal heeft hij de controle over de beveiliging binnen handbereik. Het bedrijfspand van Ter Doest Beveiliging is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken waardoor het tevens als showroom voor de klanten dient. Aanstaande vrijdag openen eigenaar Stephan en zijn medewerkers officieel het nieuwe onderkomen aan Het Assink 2 in Hengevelde waar ze vanaf 16.00 uur alle klanten en geïnteresseerden van harte welkom heten. Acht jaar geleden startte Stephan met zijn eigen beveiligingsbedrijf, waarmee hij zowel bedrijven als particulieren adviseert over inbraak-, brandalarm-, toegangscontrole- en camerasystemen, en deze naar wens installeert. “Het is een tak van sport waar veel vraag naar is, en vernieuwing en groei in zit”, merkte Stephan al snel en zijn bedrijf groeide met de ontwikkelingen mee. De stijgende lijn resulteerde op 1 januari van dit jaar in een overgang van eenmansbedrijf naar B.V., en uit zich sinds kort ook in een nieuw onderkomen voor het inmiddels vierkoppige team.

Stephan verruilde zijn kantoor aan huis voor een nieuw en veel groter onderkomen op bedrijventerrein Het Assink. Voor de nieuwe huisvesting van Ter Doest Beveiliging kwam het Hengeveldse bedrijf met dorpsgenoot Tuinte Mobi Home tot een nieuw concept. “We huren voor in ieder geval de komende drie jaren een demo-chalet van Tuinte Mobi Home en hebben daarmee een goede formule gecreëerd”, licht Stephan toe. “Wij kunnen het perfect gebruiken als kantoor en opslag, en Tuinte Mobi Home kan het bezichtigen met hun klanten.” De woonkamer en keuken zijn hun kantoor en kantine, en de slaapkamer dient als magazijn. Ter Doest onderhoudt het pand, waardoor klanten van Tuinte direct een goede indruk krijgen van de inhoud. De chalet staat normaal op wielen, het onderkomen van Ter Doest staat op een fundering en de constructie is in de grond weggegraven, maar zou inclusief fundering eenvoudig verplaatst kunnen worden. Achter de chalet plaatste Stephan een container voor extra opslag. Zowel in het pand als in de achterliggende container zijn diverse beveiligingssystemen zoals camera’s en een inbraakdetectie geïnstalleerd. Klanten van Ter Doest krijgen hier een voorproefje van de vele mogelijkheden. Daarnaast komt Stephan bij de klant, zowel bedrijfspanden als woningen, om een advies op maat te geven over de meest geschikte beveiligingsmaatregelen. Ter Doest Beveiliging is een BORG Erkend Beveiligingsbedrijf, dit betekent dat ze BORG certificaten en BORG opleveringsbewijzen mogen uitgeven. Hiermee kan de eigenaar van het alarmsysteem bij zijn verzekeraar aantonen dat de systemen deskundig en betrouwbaar zijn aangelegd en worden onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften. Stephan is erg enthousiast over de overeenstemming en het nieuwe pand dat door de ideale ligging en het vele lichtinval een prettige werkomgeving en ontvangstruimte vormt. De afgelopen weken legde hij met zijn medewerkers de laatste hand aan de aankleding en de installatie van diverse systemen, om aanstaande vrijdag 2 september het pand, maar ook de vele mogelijkheden die Ter Doest Beveiliging te bieden heeft, te presenteren. Na de officiële opening is er gelegenheid om informatie in te winnen en te genieten van de catering van Bistro de Kolenbrander in de tenten rondom het pand. Van 16.00 tot ongeveer 19.00 uur heet Stephan alle klanten, kennissen en geïnteresseerden van harte welkom.

Downloads

Zoeken

DEMONSTRATIE?

Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Ter Doest Beveiliging komt graag bij u langs om ze te demonstreren. Neem hiervoor gerust contact op!


Bel nu! +31 (0)547 388 425

Over ons

Ter Doest Beveiliging is een allround beveiligingsinstallateur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

leesmeerr

Contact

Het Assink 2 
7496 CC Hengevelde

T. +31 (0)547 38 84 25
M. +31 (0)6 137 623 65

info@terdoestbeveiliging.nl

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via +31 (0)6 137 623 65 of info@terdoestbeveiliging.nl